Om oss

581594_103357396492620_117433791_nWibergs Måleri AB startade år 2007 som ett enmansföretag. Vi är idag tre anställda målare och jobbar både med privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet. Vårat mål är att du som kund ska bli nöjd både med utfört arbete och att du valt just oss. Kvalité och trygghet är därför något vi prioriterar högt.

Vi är med andra ord den enda målerifirma du behöver anlita för att få ordning på hela ditt hus, lägenhet eller företagslokal.

Varför du väljer oss


DU KAN LITA PÅ OSS

På Wibergs Måleri har vi alltid ett start och slutdatum för det projekt du beställer genom oss. Vi jobbar ständigt med att du som kund ska känna dig trygg och säker när du anlitar oss!


VI ÄLSKAR DET VI GÖR

Att ha en passion för ett yrke är en stor fördel. Vi som jobbar på Wibergs Måleri älskar det vi gör och därför kan du som kund alltid känna dig säker på att du kommer bli nöjd med resultatet!


VI UTVECKLAS HELA TIDEN

Det gäller att använda sig utav rätt tekniker när man jobbar. Det kan vara allt från en klassisk pensel och roller på dina väggar till att sprutmåla din fasad. På Wibergs Måleri använder vi de bästa verktygen för att resultatet ska bli så bra som möjligt!